HomeFeaturedFocusSamsung revine la Exynos pentru seria Galaxy S24

Samsung revine la Exynos pentru seria Galaxy S24

Galaxy S24

Circulă tot mai frecvent informația conform căreia coreenii de la Samsung vor apela și la chipset-urile lor proprietare Exynos pentru viitoarea generație de flagship-uri Galaxy S24. S-ar putea spune că minunea Qualcomm only a rezistat doar un sezon.

Însă este și o parte bună aici. Se pare că decizia nu va afecta în totalitate publicul din Europa, care se va bucura în continuare de chipset-urile de top de la Qualcomm. Doar pe anumite piețe, considerate importante. În țările ceva mai puțin avansate, Samsung va încerca să impună Exynos-urile, pentru a păstra acest brand și produsele de sub el în viață.

Așa că urmează întrebarea de un milion de puncte: oare din punctul de vedere al Samsung, România este o piață importantă în Europa? Cred că vom afla undeva la începutul anului viitor, atunci când Galaxy S24 va fi aproape de apariția oficială.

La fel cum vom afla și dacă această speculație/informație are în ea o doză de adevăr. Deocamdată putem doar spune că ea vine de la o sursă cu un istoric destul de bun, Pocket Lint.

Probabil că Galaxy S23 FE, despre care se spune că va fi echipat cu Exynos 2200 va fi și un test pentru factorii de conducere de la Samsung, în vederea adoptării unor decizii clare pentru Galaxy S24. Iar dacă se va pune problema utilizării chipset-urilor proprii pe anumite piețe, atunci acest lucru va cădea în sarcina viitorului Exynos 2400.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep