HomeFeaturedFocusMotorola Razr 40 Ultra, promoție atractivă la achiziție

Motorola Razr 40 Ultra, promoție atractivă la achiziție

Motorola Razr 40 Ultra

Cei de la Motorola derulează o campanie promoțională împreună cu partenerii lor. Campanie al cărui subiect este Motorola Razr 40 Ultra, pliabilul de top pe care am avut ocazia să îl testăm. Cei care doresc acest smartphone exclusivist vor beneficia de oferte speciale la partenerii Motorola (Altex, eMAG, Flanco, Orange).

Începând cu 25 iulie, la achiziția unui Razr 40 Ultra de la eMAG sau Flanco, cumpărătorii vor beneficia de un voucher în valoare de 1000 lei pentru comenzi viitoare. Voucherul va fi primit de cumpărători indiferent de tipul de cont sau de mediul de cumpărare (online sau magazin fizic) și va putea fi utilizat pentru orice tip de produs. Campania este valabilă până la data de 07 august 2023.

Și magazinele Orange au pregătit o ofertă atractivă pentru pliabilul de top Motorola Razr 40 Ultra, care va beneficia de un voucher în valoare de 200 EUR pentru vechiul telefon prin programul buy-back. Oferta este valabilă începând cu 25 iulie până pe 31 august 2023. Mai multe informații despre programul de buy-back pot fi accesate aici.

Începând cu 27 iulie, cumpărătorii vor primi un voucher în valoare de 1000 lei la achiziția unui Motorola Razr 40 Ultra din magazinele Altex, pe care îl vor putea folosi la cumpărături viitoare. Vei beneficia de voucher indiferent de mediul de achiziție (online sau în magazinele fizice) și îl vei putea utiliza pentru orice produs. Campania este valabilă până la data de 02 august 2023.  

Cred că cei care încă mai aveau semne de întrebare legate de achiziția acestui flagship, au acum toate motivele să treacă la acțiune.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep