HomeFeaturedFocusHuawei Mate 60 va pastra sistemul foto circular

Huawei Mate 60 va pastra sistemul foto circular

Huawei Mate 60

O fotografie care pretinde că înfățișează matrița pentru panel-ul spate al lui Huawei Mate 60 ne dezvăluie câteva elemente de design ale viitorului flagship al companiei chineze. Nu foarte multe, nici foarte concludente, dar ceva informații avem acolo.

Vedem spre exemplu că se va păstra forma rotundă a modulului foto de pe spate, la fel ca la generația anterioară. De asemenea, se poate distinge destul de clar faptu că cele patru camere foto ale acestuia vor fi acum aranjate diferit față de Mate 50.

Ca o scurtă paranteză, acesta și-a făcut apariția oficială în luna septembrie a anului trecut. Așa că putem presupune că și Huawei Mate 60 va respecta același calendar. Și îl putem aștepta peste circa două luni.

Mai interesante decât elementele sugerate de fotografia leak de mai sus sunt zvonurile care o însoțesc. Aflăm în primul rând că dispozitivul va aduce în premieră pentru Huawei un feature similar cu Dynamic Island-ul celor de la Apple.

Un zvon chiar mai curajos spune că Huawei va renunța la Qualcomm și va miza pe un chipset propriu, pe modelul pe care se pare că și Samsung încă în va testa pe zona de high-end. Mie mi se pare că era Kirin este de mută vreme apusă și nu cred că factorii de decizie din Huawei mai au de gând să repete această experiență tocmai la Huawei Mate 60. Așa că aici sunt ceva mai sceptic.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep