HomeMobileAndroidSe pare că acum merge să folosești în paralel Google Maps pe...

Se pare că acum merge să folosești în paralel Google Maps pe telefon și Android Auto

Mai mulți utilizatori au observat că acum merge să folosești simultan Google Maps pe Android Auto și pe smartphone-ul Android.
Mai mulți utilizatori au observat că acum merge să folosești simultan Google Maps pe Android Auto și pe smartphone-ul Android.

O chestie care initial a fost un bug și care merge fără probleme pe CarPlay, pare să fie funcțională și pe Android Auto: posibilitatea de a avea Google Maps pe ecranul sistemului entertainment și să îl poți folosi (să introduci mai simplu destinația) simultan și de pe smartphone. Până acum nu era posibil așa ceva, de fiecare dată când aveai nevoie să faci o căutare mai detaliată pentru o anumită destinație era nevoie să deconectezi telefonul din Android Auto și după ce ai găsit ce ai căutat și ai setat direcția, să reconectezi smartphone-ul în sistem-ul entertainment al mașinii via Android Auto.

Schimbarea e foarte bună, doar că încă nu am putut să confirm treaba asta (nu am la mine un smartphone Android), am citit-o pe Reddit, însă mă aștept să se transforme cât de curând în funcționalitate completă. Pentru unii (mă număr și eu printre ei) ar completa opțiunea de introducere a destinației prin comandă vocală.

Pe de altă parte utilizatorii care au deja opțiunea activă se bucură de informațiile de navigație mult mai detaliate pe interfața de smartphone decât pe cea din Android Auto – și atunci îmi pun problema că poate nu au nevoie de Android Auto. În fine, e o chestie de perferință.

Mă gândeam că merită să știți.

via AP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep