HomeFeaturedFocusSeria Samsung Galaxy Tab S9 a fost prezentată oficial

Seria Samsung Galaxy Tab S9 a fost prezentată oficial

Samsung Galaxy Tab S9

În cadrul evenimentului de ieri, compania coreeană a prezentat publicului și noua generație de tablete high-end Samsung Galaxy Tab S9. Sunt trei tablete acolo, un model standard, un Plus și vârful absolut de gamă, Ultra. Toate au câteva elemente clare în comun, pe care le vom trece în revistă.

Primul dintre acestea este chipset-ul de top pentru dispoizitive Android, modelul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, în varianta special dezvoltată pentru Samsung. De asemenea, toate cele trei tablete rulează un Android 13 cu OneUI 5.1 peste el. Compania coreeană promite patru updgrade-uri majore ale sistemului de operare și cinci ani de update-uri periodice de securitate.

Un alt element comun este ecranul de tip Dynamic AMOLED 2x, cu rată de refresh de 120 Hz, suport pentru HDR10+ și protecție oferită de o sticlă Gorilla Glass Victus. Desigur că diferă diagonalele și rezoluțiile, dar toate cele trei tabelte oferă acum Vision Booster, un feture împrumutat de la gama de telefoane Galaxy S23.

De asemenea, toate cele trei tablete Samsung Galaxy Tab S9 oferă suport pentru S Pen (care este inclus în pachet), integrează sub ecran cititorul de amprentă digitală și vin în premieră cu o certificare IP68.

Toate cele trei tablete au un sistem de patru difuzoare stereo, optimizat de AKG și vin în variante de culoare Graphite sau Beige. Senzorul foto principal de pe spate este unul de 13 MP. Și de aici încep diferențele. Modelele Plus și Ultra au în plus și un senzor ultrawide de 8 MP.

Și în față avem difrențe. Toate cele trei tablete au un senzor ultrawide de 12 MP. Dar doar în cazul modelului Ultra avem un al doilea senzor frontal, tot de 12 MP.

La combinațiile de memorii avem de asemenea diferențe. Versiunea standard pornește de la 8 GB de RAM cu 128 GB de memorie internă. Celelalte două pleacă de la 12 GB de RAM cu stocare internă de 256 GB. Iar varianta Ultra are chiar o versiune cu 16 GB de RAM și memorie internă de 1 TB. Oricum, toate cele trei au și un slot pentru card microSD.

Samsung Galaxy Tab S9 are o diagonală a ecranului de 11.0 inchi și o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli (aspect 16:10). Acumulatorul său are o capacitate de 8400 mAh. Modelul Plus are un display de 12.4 inchi, cu rezoluție de 2800 x 1752 pixeli și un acumulator de 10090 mAh. În fine, varianta Ultra are un ecran de 14.6 inchi, o rezoluție de 2960 x 1848 pixeli și un acumulator de 11200 mAh. Toate cele trei baterii se pot încărca cu până la 45W.

Prețurile de vânzare pentru cele trei tablete pornesc de la 4449 lei, 5549 lei și respectiv 6649 lei în perioada de precomandă. Detalii în link-ul sursă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep