HomeFeaturedFocusRedmi 12 5G a fost prezentat oficial

Redmi 12 5G a fost prezentat oficial

Redmi 12 5G

Cei de la Xiaomi au prezentat oficial modelul Redmi 12 5G. Un telefon atractiv care, chiar dacă își face debutul în piețele asiatice, are șanse destul de mari să ajungă pe căi oficiale și în Europa. Motiv pentru care merită pe deplin câteva momente de atenție din partea noastră.

Așa cum lasă de înțeles inclusiv denumirea sa, telefonul este un mid-range 5G. Suportul pentru noile viteze de transfer este posibil grație unui chipset Snapdragon 4 Gen 2 de la Qualcomm. Există trei combinații posibile de memorii. Una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, cea mai atractivă. Apoi cea intermediară, cu 6 GB de memorie RAM și aceeași capacitate de stocare internă de 128 GB. În fine, cea de-a treia combinație și cea mai atractivă are 8 GB de RAM și o memorie internă de 256 GB.

Există și un slot pentru card microSD, pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare. Dar este un slot de tip hibrid, care afectează abilitățile dual-SIM ale telefonului.

Redmi 12 5G este echipat cu un display IPS LCD de 6.79 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2460 x 1080 pixeli), iar rata de refresh este de 90 Hz. Un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 8 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral. Pe muchiile care aduc destul de mult cu cele ale celor mai noi generații de iPhone.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din doar două camere. Deși senzația indusă de designul modulului foto este că am avea mai multe camere acolo. Senzorul principal, cu rezoluție de 50 MP, este ajutat de unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

În fine, autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh. Acesta se încarcă cu 18W.

Redmi 12 5G are prețuri de vânzare de aproximativ 135 dolari, 150 dolari și respectiv 175 dolari, în funcție de combinația de memorii pentru care se optează. Aceste prețuri sunt desigur valabile pentru piețele asiatice.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep