HomeFeaturedFocusAsa ar putea sa arate iPhone 15 in Titan Gray

Asa ar putea sa arate iPhone 15 in Titan Gray

Sunt mai multe zvonuri legate de iPhone 15, unul dintre ele fiind acela că o să avem un model Titan Gray.
Sunt mai multe zvonuri legate de iPhone 15, unul dintre ele fiind acela că o să avem un model Titan Gray.

Momentul prezentării oficiale pentru următoarea generație iPhone 15 e aproape, așa că abundența de zvonuri și speculații e firească. Cel mai recent zvon spune că iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max nu vor mai avea opțiunea de culoare aurie (gold) și că în locul acesteia va fi introdusă Titan Gray. Nu doar că vorbim de o altă nuanță dar și carcasa din oțel e înlocuită cu una din titan.

Numele Titan Gray e doar o speculație, fiind în acest moment doar numele cod sub care Apple identifică această variantă. Pe baza leak-urilor, 9to5mac a generat o imagine care să ne ajute să ne dăm seama cum arată de fapt culoarea pe design-ul lui iPhone 15 Pro. După cum se poate observa în imaginea de mai sus, Titan Gray are o nuanță mai închisă decât silver/white și ceva mai deschisă decât black/graphite.

Mai mult, pe lângă Titan Gray o să apară și o nuanță albastru închis care va înlocui Deep Purple. Pentru că lansarea e aproape – 12 septembrie – e mai mult ca sigur că în zilele următoare vor mai veni și alte detalii interesante. Așa că dacă vă pasionează subiectul, stați pe aproape.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep