HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 FE vine în septembrie

Samsung Galaxy S23 FE vine în septembrie

Samsung Galaxy S23 FE

Sunt tot mai frecvente zvonurile care spun că Samsung Galaxy S23 FE va fi prezentat oficial în cursul lunii viitoare. Un premium mid-range care ar trebui să se bucure de o popularitate destul de mare, cel mai accesibil telefon din seria S23.

Desigur, prețul mai mic de achiziție este posibil făcând unele concesii de natură tehnică. Dispozitivul va avea un chipset Exynos 2200 (cu Snapdragon 8 Gen 1 în Statele Unite). Memoria RAM va putea fi de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB. Sistemul de operare rulat va fi un Android 13 cu OneUI 5.1 peste el.

Ecranul lui Samsung Galaxy S23 FE va fi un Dynamic AMOLED cu diagonală de 6.4 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Camera selfie va avea un senzor de 10 MP, iar cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display.

Pe partea din spate se va găsi un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 50 MP va fi ajutat de un ultrawide de 8 MP. Cea de-a treia cameră va fi un telephoto de 12 MP.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4500 mAh și va oferi suport pentru o încărcare de 25W.

Practic nu mai este loc de secrete. Doar prețul de vânzare pentru Samsung Galaxy S23 FE mai este un mister. Și rămâne de văzut cât de competitiv va fi el.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep