HomeFeaturedFocusLEAK: Moto G54 iese la iveală

LEAK: Moto G54 iese la iveală

Moto G54

Se pare că după debutul lui Moto G14, Motorola are gânduri mari cu noua generație Gx4. Unul dintre telefoanele la care se lucrează intens este Moto G54. Care este subiectul unui leak destul de consistent, ce a fost preluat de publicațiile de specialitate.

Nu avem foarte multe detalii tehnice despre terminal la acest moment. Se pare că dispozitivul va deveni disponibil în patru variante de culoare, Ballad Blue, Ambrosia, Coronet Blue și Outer Space. Toate dezvoltate în colaborare cu Pantone.

Sursele afirmă că Moto G54 va fi echipat cu un display cu diagonală de 6.5 inchi. Rezoluția acestuia va fi fullHD+, iar rata de refresh va fi de 120 Hz.

Aceleași sursă afirmă că o serie de trăsături vor fi moștenite de la generația anterioară, G53. Printre acestea se vor regăsi acumulatorul cu capacitate de 5000 mAh, senzorul principal de pe spate, cu rezoluție de 50 MP sau camera selfie echipată cu senzor de 16 MP.

La pachet vor mai veni sistemul de operare Android 13 și construcția de tip water-repellent.

Memoria RAM va fi de până la 8 GB, iar capacitatea internă de stocare va urca până la 256 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă cu ajutorul unui card microSD (slot dedicat), cu până la 1 TB.

Alte informații despre Moto G54 nu avem pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep