HomeFeaturedFocusMoto G14 a fost lansat oficial

Moto G14 a fost lansat oficial

Moto G14

Cei de la Motorola tocmai au prezentat oficial modelul Moto G14. Este primul telefon din seria Gx4. Și chiar dacă nu este cel mai ofertant din punct de vedere tehnic, ba din contră, îi vom acorda totuși câteva clipe de atenție.

Dispozitivul face un salt destul de consistent la nivel de display, în comparație cu predecesorul său. Este echipat cu un panel IPS LCD de 6.5 inchi, care vine acum cu o rezoluție fullHD+ (aspect ratio 20:9). Rata de refresh este de doar 60 Hz. În partea de sus, poziționat central, avem un orificiu discret pentru o cameră selfie cu senzor de 8 MP.

Pe partea din spate se găsește un senzor principal de 50 MP, ajutat de un senzor pentru detalii de adâncime. Cel mai probabil unul de 2 MP.

La interior Moto G14 nu a schimbat prea mult. Se bazează pe același chipset Unisoc T612 ca și predecesorul său lansat la începutul acestui an. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Există și un slot pentru card microSD. Ba chiar unul dedicat, care nu alterează abilitățile dual-SIM ale telefonului. Sistemul de operare rulat este un Android 13. Există un jack audio de 3.5 mm, cititorul de amprentă este poziționat lateral, iar telefonul vine cu o certificare IP52.

Configurația este copletată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 15W. În pachetul standard este inclus un încărcător de 20W.

Moto G14 vine în patru variante de culoare: Sky Blue, Steel Gray, Pale Lilac și Butter Cream Vegan Leather. Deocamdată este disponibil în India, la un preț de aproximativ 110 dolari.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep