HomeFeaturedFocusApple ar putea anunța seria iPhone 15 pe 13 septembrie

Apple ar putea anunța seria iPhone 15 pe 13 septembrie

iPhone 15

O informație relativ interesantă face turul internetului. Se pare că cei de la Apple au ales ziua în care vor anunța oficial noua generație iPhone 15. Și această zi ar fi cea de 13 septembrie. Cu șase zile mai târziu decât s-a întâmplat anul trecut cu generația 14. Cred că fanii nu se supără, așteptarea face lansarea și mai interesantă.

Legat de noua generație de telefoane, s-au cristalizat niște zvonuri despre ea. Se pare că toate cele patru telefoane vor avea margini mai înguste ale ecranelor. Iar modelele Pro vor avea rame laterale realizate din titanium.

Pro Max va avea chiar o cameră foto cu senzor telephoto de tip periscop.

iPhone 15 și 15 Plus vor primi și ele Dynamic Island-ul de care, la generația actuală, doar Pro-urile s-au putut bucura. În schimb nu vor primi, din câte se pare, și rata de refresh de 120 Hz numită de Apple ProMotion.

Însă poate cea mai importantă informație vehiculată până acum este cea legată de prețurile de vânzare. Care vor fi ceva mai mari decât cele pe care le-au avut telefoanele din generația actuală, în momentul în care au fost puse în vânzare.

Astfel, se pare că Pro-ul va costa cu 100 dolari mai mult decât predecesorul său. Iar modelul iPhone 15 Pro Max va fi mai scump decât 14 Pro Max chiar cu 200 dolari. Asta va duce prețurile celor două la 1099 dolari, respectiv 1299 dolari. Vom vedea în septembrie dacă aceste zvonuri se adeveresc.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep