HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S24+ trece prin Geekbench

Samsung Galaxy S24+ trece prin Geekbench

Samsung Galaxy S24+

Compania coreeană a lansat recent modelele Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5. Așa că pare ușor firesc ca atenția fanilor să se îndrepte acum către viitoarea generație de flagship-uri Galaxy S. Așa că pare un timing perfect faptul că modelul Samsung Galaxy S24+ tocmai a fost testat în Geekbench. În paralel, se pare că și modelul Ultra a fost certificat. Semn că se lucrează intens la noua generație.

În ceea ce privește testarea Plus-ului în Geekbench, unitatea testată a fost echipată cu un chipset cu nume de cod Pineapple. Despre care se crede că a fost de fapt un Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Chipset-ul de top care va fi prezentat de către cei de la Qualcomm undeva în luna noiembrie.

Se pare că unitatea de Samsung Galaxy S24+ testată a avut un procesor octa-core cu un nucleul tactat la 3.3 GHz, trei nuclee cu frecvența de 3.15 GHz, două de 2.96 GHz și două de 2.27 GHz. Procesorul grafic a fost un Adreno 750 GPU.

Restul de informații din Geekbench dezvăluie o memorie RAM de 8 GB și un sistem de operare Android 14. Dacă această a doua informație era cumva de așteptat, mă surprinde că Samsung încă vrea să vină cu 8 GB de RAM la flagship-urile sale din 2024. Chiar și doar la nivel de imagine, trecerea la 12 GB de RAM ar trebui să se întâmple.

Rezultatele testării din Geekbench pot fi consultate în fotografia de mai sus.

O certificare TUV a dezvăluit și capacitatea acumulatorului acestui model. Astfel, se pare că Samsung Galaxy S24+ va fi echipat cu un acumulator de 4755 mAh. În același timp, modelul Ultra va plusa puțin și va avea o baterie de 4855 mAh.

Vitezele de încărcare suportate de aceste baterii nu au fost comunicate. Dar nu mă aștept la mari surprize aici.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep