HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S24+ testat în Geekbench cu Snapdragon 8 Gen 3

Samsung Galaxy S24+ testat în Geekbench cu Snapdragon 8 Gen 3

Samsung Galaxy S24+

Pare destul de evident că inginerii companiei coreene sunt focusați destul de puternic pe viitoarea generație de flagship-uri. Un model de Samsung Galaxy S24+ tocmai a trecut testele Geekbench. Evident într-o echipare cu Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Viitorul chipset de top al americanilor, care va fi prezentat oficial în luna octombrie, undeva la finalul lunii. Iar Samsung ar putea anunța viitoarea generație de flagship-uri în prima lună a anului viitor.

Legat de Snapdragon 8 Gen 3, speculațiile vorbesc despre o nouă arhitectură a nucleelor. Vom avea un nucleu core de top Cortex X4 la 3.3 GHz, trei nuclee pentru performanțe, Cortex A7xx tactate la 3.15 GHz, încă două tot pentru performanță, Cortex A7xx cu frecvență de 2.96 GHz și două nuclee eficiente Cortex A5xx cu frecvență de tact de 2.27 GHz.   

Revenind la unitatea de Samsung Galaxy S24+, pentru care aveți alăturat și rezultatele testului benchmark, aceasta a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB. Semn că aceasta va fi pornirea și pentru viitoarea generație.

Evident, sistemul de operare rulat a fost un Android 14.

Rezultatele testului sunt impresionante, plusul de performanțe față de generația anterioară, cu chipset Snapdragon 8 Gen 2 (Galaxy Edition) sunt evidente. Cei de la GSM Arena au și realizat un mic infografic pe această temă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep