HomeMobileAndroidTest: Samsung Galaxy Z Flip 5 a rezistat la peste 400000 de...

Test: Samsung Galaxy Z Flip 5 a rezistat la peste 400000 de plieri!

Când unii nu au ce face, se apucă de teste interesante: Samsung Galaxy Z Flip 5 a rezistat la peste 400000 de plieri, mai mult decât dublu față de Motorola Razr 40 Ultra!
Când unii nu au ce face, se apucă de teste interesante: Samsung Galaxy Z Flip 5 a rezistat la peste 400000 de plieri, mai mult decât dublu față de Motorola Razr 40 Ultra!

Imediat după lansarea oficială Samsung a prezentat mai multe materiale video în care ne arăta cum au fost testate pliabilele sale, în ce condiții și cam care ar fi numărul de plieri după care ecranul se va deteriora. Un youtuber s-a gândit că ar avea sens să își petreacă timpul testând teoria Samsung, a transmis live pe propriul canal procesul în care a testat un Galaxy Z Flip 5 pe parcursul unei întregi săptămâni.

Pe 2 august a început distracția și s-a încheiat ieri, când Galaxy Z Flip 5 a cedat după 401146 plieri, o durată mai mult decât dublă față de momentul în care Motorola Razr 40 Ultra (sau Razr Plus în SUA) a cedat în același test la 126266 plieri. Interesant este că Mrkeybrd spune că nici Samsung și nici Motorola nu au sponsorizat acest experiment și mai mult, modalitatea de pliere nu a fost cea standard din testele producătorilor, ci una care reproduce mai îndeaproape utilizarea, adică folosind diferite tipuri de presiune, care ar trebui să replice condițiile în care un astfel de pliabil e folosit.

Mai mult, în timpul testului au fost introduse și elemente extra precum apă, încălzire, răcire, praf etc. situații ce apar în viața de zi cu zi. Pe la plierea cu numărul 223000, a apărut o problemă la balamaua lui Flip 5, dar acest lucru nu a împiedicat folosirea sa ulterioară, așa că testul a decurs în continuare.

Mai jos vedeți testul realizat sub apă:

Sună bine? Eu zic că da.

via tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep