HomeFeaturedFocusThinkPhone by Motorola primește noi instrumente Microsoft

ThinkPhone by Motorola primește noi instrumente Microsoft

ThinkPhone

Motorola și Microsoft au semnat un parteneriat care aduce noi instrumente din zona de productivitate pentru utilizatorii ThinkPhone by Motorola. Aceste două noi caracteristici sunt suportul complet integrat pentru Windows 365 cloud și integrarea Push To Talk cu funcția Walkie Talkie din Microsoft Teams.

Windows 365 combină puterea și securitatea lui Microsoft cloud cu versatilitatea și simplitatea unui PC. Utilizatorii ThinkPhone se pot bucura de experiența Windows 365 5 și o pot transmite de pe ThinkPhone direct pe un ecran mai mare/un monitor prin simpla conectare cu un cablu USB-C 3, o tastatură și un mouse Bluetooth 4. Astfel, utilizatorii pot accesa puterea ThinkPhone într-o experiență completă de PC cu Windows.

Grație noului parteneriat dintre Motorola și Microsoft, butonul Red Key de la ThinkPhone este integrat aplicației Walkie Talkie în Teams. Prin programarea rapidă a butonului Red Key care activează modul Walkie Talkie, clienții vor avea posibilități instantanee de comunicare printr-o singură apăsare (PTT).

Această funcție integrează perfect butonul Red Key cu aplicația Walkie Talkie din Microsoft Teams 6 , facilitând comunicarea cu echipele sau departamentele specifice prin utilizarea Canalelor Teams.

ThnikPhone By Motorola este un telefon adresat mediului de business și nu poate fi accesat pe canalele convenționale de vânzare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep