HomeFeaturedFocusUn nou trailer fain pentru Starfield

Un nou trailer fain pentru Starfield

La Gamescon am putut vedea un nou trailer pentru mult așteptatul joc Starfield pentru consolele Xbox.
La Gamescon am putut vedea un nou trailer pentru mult așteptatul joc Starfield pentru consolele Xbox.

Ieri a pornit Gamescon și am putut vedea noi materiale video de prezentare pentru jocuri precum Tellen. Little Nightmares III ași Assassin’s Creed: Mirage, respectiv Call of Duty sau Starfield.

Dintre toate Starfield pare să fie cel mai așteptat titlu al anului, așa că toți ochii sunt îndreptați spre el. Todd Howard, directorul Bethesda Game Studios a urcat pe scenă și a vorbit despre lansarea ce va avea loc pe 6 septembrie. Ca fapt divers, utilizatorii vor putea avea acces începând cu 1 septembrie.

Dacă vreți să vedeți despre ce e vorba, uitați-vă aici:

Ce merită menționat este faptul că Bethesda oferă detalii despre joc, prin prisma unui aventurier care pornește prin Univers. Vedeți mai jos cele două minute de acțiune:

Pe măsură ce se apropie data de lansare vedem tot mai multe detalii interesante despre acest joc. Știu că el deja a ajuns în mâna review-urilor, primele informații vor veni la începutul lunii septembrie.

Nu știu cum sunteți voi, dar pentru mine e important acest joc și în funcție de el o să decid dacă rămân sau nu pe platforma Xbox a Microsoft pentru încă 3-4 ani. E practic singurul motiv valid care mă poate face să cumpăr acum un Xbox – fără acest joc eram deja posesorul unui PlayStation 5.

Așa că o să urmăresc atent evoluția și vă țin și pe voi la curent.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep