HomeFeaturedFocusOnePlus 12 din nou subiect de leak-uri

OnePlus 12 din nou subiect de leak-uri

OnePlus 12

Noi detalii tehnice despre OnePlus 12 ies la iveală și au menirea de a completa spațiile libere din configurația telefonului. Și de această dată sursa lor este una destul de credibilă, cu un istoric foarte bun. Este vorba despre Digital Chat Station.

De precizat că telefonul este așteptat să apară la începutul anului viitor. Se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 3 pe care Qualcomm îl va prezenta oficial undeva în luna noiembrie a acestui an. Tot la nivel de nucleu hardware, se pare că vom avea și o opțiune de 24 GB de memorie RAM, pe lângă cea cu 16 GB de care știam deja. Este de așteptat să avem aici și opțiuni mai accesibile, cu 8 GB de RAM sau cu 12 GB RAM. Capacitatea internă de stocare va începe de la 256 GB.

Cel mai probabil, sistemul de operare de pe OnePlus 12 va fi un OxygenOS 14, bazat pe un Android 14.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5400 mAh, care se va putea încărca cu până la 100W. Va exista și suport pentru încărcarea wireless de 50W.

La nivel de camere foto vom avea un senzor frontal de 32 MP. Pe spate se va găsi un sistem foto realizat în colaborare cu Hasselblad, cu un senzor principal de 50 MP. O premieră pentru producătorul chinez, la bord se va găsi și un telephoto periscop cu senzor de 64 MP (zoom optic 3x). Camera ultrawide va avea un senzor de 50 MP.

Ecranul lui OnePlus 12 va avea o diagonală de 6.7 inchi, rezoluție QHD+, rată de refresh de 120 Hz și marginile laterale curbate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep