HomeFeaturedFocusVIDEO: Honor Magic V2 asamblat din componente

VIDEO: Honor Magic V2 asamblat din componente

Honor Magic V2

În cele ce urmează vă propun un material video inedit. Unul în care, spre deosebire de tot ceea ce am mai văzut până acum, avem un telefon asamblat din piesele sale componente. Este vorba despre Honor Magic V2, cel mai subțire pliabil de tip fold de pe piață. Un telefon delicat și cu o grămadă de componente, despre care greu ai putea spune că poate fi asamblat de către un amator.

Și totuși se poate. Și o demonstrează nimeni altul decât JerryRigEverything. Celebrul vlogger care este și-a câștigat notorietatea distrugând telefoanele. Nu asamblându-le din piese componente.

Probabil că este și o acțiune de marketing în spatele acestui material video. De fapt în material se și admite acest lucru. Avem un soi de promovare inedită pe care compania chineză o face pentru Honor Magic V2. Dar asta nu face deloc mai puțin interesant acest material.

De remarcat și momentul în care a fost publicat acest material video. Fix în perioada lansării oficiale a lui Xiaomi Mix Fold 3, principalul competitor pentru Honor Magic V2 pe piața din China.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep