HomeFeaturedFocusAplicatia de navigatie GPS Here WeGo poate crea rute cu puncte intermediare!

Aplicatia de navigatie GPS Here WeGo poate crea rute cu puncte intermediare!

Here WeGo beneficiază acum de posibilitatea de a crea rute cu mai multe puncte intermediare.

În sfârșit a apărut în aplicația de navigare asistată GPS, Here WeGo, opțiunea de crearea de rute cu mai multe puncte intermediare. Chestia asta simplifică foarte mult procesul de navigare, mai ales pentru cazurile în care se dorește in mod expres evitarea anumitor zone.

Cel mai nou update de Here WeGo din App Store permite realizarea de rute de acest gen, iar operația e simplă: după ce porniți aplicația și stabiliți o destinație, aveți posibilitatea de a adăuga unul sau mai multe puncte intermediare.

Cum se face asta?

În fereastra principală alegeți destinația, apoi selectați Directions și din meniul în care vi se arată ruta, clic pe meniul hamburger (ăla cu trei liniuțe).

Iar de acolo adăugați punctele intermediare, puteți să le schimbați chiar și ordinea în traseu. Când ați terminat de făcut ruta, apăsați pe butonul Done și porniți navigația. Nu e nimic complicat.

Partea și mai bună este că Here WeGo poate fi folosit în Android Auto sau Car Play, așa că veți putea naviga mult mai simplu, cu integrare directă în sistemul mașinii.

Opțiunea de folosire a punctelor intermediare vine completează perfect posibilitatea de crea liste de adrese, unde să stocați destinațiile preferate. Și ele se pot sincroniza între dispozitive.

Ca să știți…

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep