HomeFeaturedFocusHUAWEI a lansat seria de ceasuri smart Watch GT 4

HUAWEI a lansat seria de ceasuri smart Watch GT 4

Ieri a fost prezentată noua serie de ceasuri smart HUAWEI Watch GT 4 care conține două modele: cel de 46 mm și cel de 41 mm, ambele aliniate noii politici ˝Fashion Forward˝, care răspunde nevoii de integrare a tehnologiei cu cu stilul personal.

˝HUAWEI WATCH GT 4 face un pas îndrăzneț în față și duce la nivelul următor designul clasic al seriei GT, adăugând elemente ingenioase la estetica geometrică a seriilor anterioare.¨

Pentru a permite integrarea cu diferitele stiluri, pentru fiecare model există variante cu trei tipuri de brățări: modelul de 46 mm varianta cu brățară din oțel, cu cadranul integrat, cel accesorizat cu o curea din piele maro sau modelele dinamice Rainforest Green cu bezel GMT, alături de cel cu brățară din fluoroelastomer Black. Pentru varianta de 41 mm este disponibilă brățara metalică în două tonuri tip Piano Key, brățara Milanese inspirată din rafinamentul bijuteriilor contemporane și cureaua din piele albă.

Noua serie de ceasuri smart HAUWEI Watch GT 4 a fost lansată oficial. Aflați ce aduc nou!

La nivel de funcționalitate Watch GT 4 aduce opțiunea de monitorizare a ciclului menstrual și o nouă analiză a respirației din timpul somnului. În rest elementele caracteristice modelelor precedente sunt actualizate. Pe de altă parte, HUAWEI WATCH GT 4 este primul ceas inteligent HUAWEI care rulează Stay Fit, o aplicație de gestionare a caloriilor. Stay Fit utilizează parametri de sănătate în timp real pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze aportul caloric, oferindu-le recomandări mai exacte, adaptate nevoilor corpului, pentru o mai bună gestionare a greutății.

La nivel de autonomie, HUAWEI declară una de până la 2 săptămâni pentru Watch GT 4, mult peste capacitătile altor ceasuri din aceeași categorie.

Ceasul este disponibil la precomandă în perioada 14 septembrie – 1 octombrie 2023, pe HUAWEI Store, alături de o ofertă specială care implică:

  • Bundle cu FreeBuds SE 2 cadou;
  • 10% reducere pe loc la noul smartwatch – codul de reducere se află în pagina produsului;
  • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store;
  • Livrare gratuită și rapidă;
  • 12 rate fără dobândă.

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm: 
Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei
Brown (curea din piele) – 1299 lei
Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei
Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei
HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:
White (curea de piele albă) – 1199 lei
Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei
Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

În curând o să vină la teste acest model și o să vă pot spune mai multe despre el. Stați pe aproape.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep