HomeMobileAndroidLeak: asa arata ceasul Pixel Watch 2 al Google

Leak: asa arata ceasul Pixel Watch 2 al Google

În mai puțin de o săptămână Google va prezenta la New York noile dispozitive din seria Pixel – în speță smartphone-urile Pixel 8, ceasurile Pixel Watch și posibil și alte produse. Despre Pixel Watch am tot auzit zvonuri, inclusiv lucruri confirmate chiar de Google precum certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf, sistem de monitorizare a stresului.

Acum, via WinFuture avem și imagini (cel mai probabil copii ale celor de presă pe care le va folosi Google) atât pentru Pixel Watch 2 cât și pentru Pixel 8.

În continuare acest model nu îmi place din cauza formei rotunjite și a aspectului fragil. Înțeleg că vrea să se diferențieze de Apple Watch și Huawei Watch/Samsung, dar acest tip design e departe de ceea ce aștept eu și nu cred că majoritatea este de altă părere.

Dincolo de design, Pixel Watch 2 va folosi chipset-ul W5+ Gen 1 al Qualcomm cu șanse mari să aibă o autonomie substanțial crescută.

Display-ul este de 1.2 inci, OLED, vor exista 16GB pentru stocare și bineînțeles, sistemul de operare va fi wear OS 4. Dacă la nivel de hardware lucrurile par să fie îmbunătățite, pe partea de software Google are mult de recuperat în urma Apple după ce ani de zile a lăsat wear OS de izbeliște.

Și dacă am amintit și de Pixel 8, acestea sunt imaginile de presă care ne înfățișează generația 8 a smaratphone-urilor Pixel:

Nimic spectaculos dacă ne raportăm la generația 7, iar la nivel de specificații vorbim de display de 6.7 inci (Pixel 8 Pro) sau 6.17 inci (Pixel 8) cu combinații de 8/12 GB RAM și 128/256/512 GB pentru stocare. Bateria ar fi de 4600 mAh (Pixel 8) sau 5100 mAh (Pixel 8 Pro) și vor costa 799 respectiv 1099 EUR.

Sper totuși ca săptămâna viitoare, la lansarea oficială să aflăm și alte lucruri, de data asta interesante!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep