HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy S24 cu margini laterale plate

FOTO: Samsung Galaxy S24 cu margini laterale plate

Samsung Galaxy S24

Sunt tot mai frecvente informațiile care spun că Samsung Galaxy S24 va avea marginile laterale plate. Mai puțin modelul Ultra, evident. Acesta va rămâne la forma consacrată de vreo două generații încoace. Dar celelalte două terminale par să se apropie tot mai mult de forma ultimelor generații de smartphone de la Apple.

Acum avem un set de fotografii generate pe calculator. Ele sunt publicate de @onLeaks, în colaborare cu Smartprix. La prima vedere, cel puțin pe partea din spate telefonul nu schimbă mare lucru în comparație cu generația anterioară. Însă, la o privire mai detaliată vedem că flash-ul LED este acum mișcat mai în jos. Nu că ar avea o mare importanță acest detaliu.

Samsung Galaxy S24 va avea același display ca și predecesorul său. Dar, cu dimensiunile finite de 147 x 70.5 x 7.6 mm, este puțin mai înalt și mai îngust decât acesta.

Ecranul este un Dynamic AMOLED de 6.1 inchi (rată de refresh de 120Hz, suport pentru HDR10+, rezoluție fullHD+).

Un lucru este clar, dispozitivul va miza pe un Snapdragon 8 Gen 3 de a Qualcomm. Unele unități (în funcție de zona geografică) ar putea fi echipate cu echivalentul proprietar Exynos 2400.

Samsung Galaxy S24 ar trebui să își facă apariția oficială pe 18 ianuarie, alături de frații săi.

via Smartprix

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep