HomeFeaturedFocusLG StandbyMe Go este televizorul din valiza... mobil?

LG StandbyMe Go este televizorul din valiza… mobil?

Printre chestiile deja anunțate la IFA 2023 am remarcat televizorul LG StandbyMe Go, ce intră într-o valiză și poate fi dus oriunde e nevoie. Are un display de 27 inci și costă doar 1000 USD, ceea ce îl face atractiv pentru toți cei cărora le place să călătorească cu un camper sau doar cu mașina. Rezoluția este doar 1080p, iar folosirea pe baterie (da, are și așa ceva) este posibilă pentru aproape trei ore.

Poziționarea televizorului poate fi făcută atât orizontal cât și vertical, după preferință și merită menționat faptul că are și touch, care la o adică este o soluție pentru interacțiunea cu niște jocuri … de masă.

Pe televizor se poate conecta un cablu HDMI și are un singur port USB pentru filme/poze. Funcționează cu webOS și are suport pentru AirPlay 2 (WiFi 5).

Din ce am citit, modul de construcție este foarte solid și rezistă la șocuri și la transport – LG îl prezintă ca soluție mobilă, pentru a fi luat pe oriunde.

După cum am spus, costă 999 USD și poate fi comandat de pe site-ul LG din SUA, cu livrare din 16 octombrie.

Sincer să fiu, dacă aș fi unul dintre acei călători care fac bani buni din YouTube cu materiale de prin drumețiile cu mașini modificate, m-ar tenta așa ceva.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep