HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S9 FE, posibile prețuri în Europa

Samsung Galaxy Tab S9 FE, posibile prețuri în Europa

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Au ieșit la iveală, deocamdată pe surse, posibilele prețuri de vânzare pentru viitoarele tablete din seria Samsung Galaxy Tab S9 FE. Este vorba despre prețurile valabile în Europa, așa că informația poate prezenta oarecare interes pentru public.

Conform acestor informații, modelul mai mic Galaxy Tab S9 FE, cu display cu diagonală de 11 inchi, va costa 549 euro în configurația cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. În paralel, versiunea Plus, cu ecran mai mare, de 12.4 inchi, va avea un preț de vânzare de 749 euro. Acesta este valabil pentru combinația de 8 GB de RAM cu 128 GB de memorie internă.

Vedem că prețurile din momentul lansării oficiale pentru seria Samsung Galaxy Tab S9 FE sunt ceva mai mari decât la generația anterioară.

Tabletele sunt alternative ceva mai accesibile la seria de high-end-uri Tab S9. În acest scop mizează pe un chipset proprietar Exynos 1380 în locul mai puternicului Snapdragon 8 Gen 2. Evident, sunt și alte concesii la nivel de specificații tehnice, dar configurația rezultată este în continuare suficient de puternică. Încă nu este foarte clar când am putea vedea cele două tablete lansate oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep