HomeFeaturedFocusSony Xperia 5 V a fost prezentat oficial

Sony Xperia 5 V a fost prezentat oficial

Sony Xperia 5 V

Compania japoneză a prezentat oficial Sony Xperia 5 V, noul flagship compact din portofoliul său. Un telefon interesant, mic, puternic, care are și alte câteva argumente dincolo de statutul de compact. Însă în același timp un telefon care nu aduce plusuri notabile în comparație cu generația anterioară. Cel puțin nu la prima vedere.

Dispozitivul este construit în jurul aceluiași ecran OLED de 6.1 inchi, cu rezoluție fullHD+ (aspect 21:9) și rată de refresh de 120 Hz. Nici senzorul foto frontal de 12 MP, integrat în marginea superioară a ecranului, nu s-a schimbat.

Avem însă ceva schimbări la interior. Sony Xperia 5 V se bazează pe cel mai puternic chipset al momentului pentru Androide. Mai exact, modelul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Există și un slot microSD pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu cel mult 30W.

Pe partea din spate avem o trecere la un sistem dual-camera (de la unul cu trei camere la generația anterioară). Senzorul principal de 52 MP este moștenit de la Xperia 1 V (1/1.35-inch, 24mm, 2x zoom optic). Acesta este ajutat de un ultrawide de 12 MP.

Sony Xperia 5 V va deveni disponibil la sfârșitul lunii septembrie. Prețul de vânzare, valabil pentru Europa, este de 999 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep