HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A55 va avea un Exynos 1480

Samsung Galaxy A55 va avea un Exynos 1480

Samsung Galaxy A55

Samsung Galaxy A55 este așteptat să apară oficial undeva în luna martie a anului viitor. Mai este până atunci destul de mult timp. Tocmai de aceea detaliile despre telefon sunt destul de sărace. Însă cei de la GalaxyClub au descoperit într-o bază de date câteva informații despre chipset-ul care va echipa acest popular mid-range al coreenilor.

A55-ul se va baza pe un chipset Exynos, model 1480. Un chipset încă neanunțat oficial. Și care s-ar putea să nici nu aibă parte de o prezentare/lansare oficială. Dar care se va baza pe un procesor grafic AMD. Samsung și AMD se pare că lucrează destul de strâns la noua generație de chipset-uri Exynos.

Alte informații despre Samsung Galaxy A55 vorbesc despre faptul că telefonul ar putea păstra senzorul foto principal de 50 MP. Și cred că și numărul de camere se va păstra neschimbat. Adică trei. Dar din păcate sunt singurele detalii despre viitorul telefon al coreenilor. Așteptăm să mai treacă timpul și sunt convins că vor ieși la iveală noi detalii despre el. Până la urmă este un telefon destul de așteptat de către public.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep