HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 13 Pro+ a fost prezentat oficial

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ a fost prezentat oficial

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

Compania chineză a prezentat oficial noua serie Redmi Note 13. Pe lângă modelul standard Note 13 și versiunea 13 Pro, a văzut lumina zilei și Xiaomi Redmi Note 13 Pro+, adevăratul vârf de gamă al familiei. Un telefon ofertant, care vine și într-o variantă de culoare ceva mai atractivă. Cu o textură de piele ecologică, telefonul are de fapt pe spate nu mai puțin de patru culori. Și arată foarte!

Ecranul telefonului este un OLED de 6.67 inchi, cu rezoluÈ›ie de 1220 x 2772 pixeli. Are o rată de refresh de 120 Hz, este protejat de Gorilla Glass Victus È™i are marginile laterale curbate, pentru un plus de eleganță.  ÃŽn aceeaÈ™i direcÈ›ie merge È™i cititorul de amprentă digitală integrat sub display. Telefonul vine È™i cu o certificare IP68. Camera selfie, cu senzor de 16 MP, este integrată într-un orificiu poziÈ›ionat central.

Pe partea din spate, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ are un sistem foto compus din trei camere. Impresionează senzorul principal cu rezoluție de 200 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră macro de 2 MP.

La nivel de nucleu hardware lucrurile sunt motorizate de un chipset Dimensity 7200 de la MediaTek. Care aduce la bord și suportul pentru 5G. Configurația de top propune 16 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Nu există slot pentru card microSD.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 120W.

Deocamdată Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ va fi vândut doar în China. Prețurile pornesc de la aproximativ 270 dolari și ajung până la 315 dolari. Sunt șanse destul de mari ca telefonul să ajungă și în Europa.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep