HomeFeaturedFocusLEAK: noi fotografii cu Samsung Galaxy A55

LEAK: noi fotografii cu Samsung Galaxy A55

Samsung Galaxy A55

Un nou leak foto care îl are ca subiect pe Samsung Galaxy A55 a avut loc. Și aceste fotografii, ajunse în atenția publicului prin intermediul celor de la Android Headlines, par a fi tot unele oficiale, de presă. Și avem acum telefonul în toate cele trei culori de bază în care el va fi disponibil: Awesome Iceblue, Awesome Lilac și Awesome Navy. Probabil că ulterior vor mai ieși și alte opțiuni de culoare. Unele dintre acestea vor fi exclusive pentru propriul magazin.

Vedem ceea ce știam deja. Un telefon cu ecran plat, muchii la fel de plate precum cele mai recente iPhone-uri și un spate tot plat, din care ies în evidență doar cele trei camere foto. Un design pe care compania coreeană îl va impune la toate telefoanele sale, indiferent de categorie.

Din punct de vedere tehnic știm deja că Samsung Galaxy A55 va fi echipat cu un chipset proprietar Exynos 1480. Și că va avea un display OLED, cu diagonală de 6.5 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz.

Senzorul foto principal va avea o rezoluție de 50 MP. Iar acumulatorul se va putea încărca cu până la 25W. Încărcătorul nu va fi inclus în pachetul standard. Sistemul de operare va fi cu siguranță un Android 14 cu interfața OneUI 6.1 peste el.

În ceea ce privește combinațiile de memorii posibile pentru Samsung Galaxy A55, se estimează că vom avea până la 8 GB de RAM și până 256 GB de memorie internă.

via Android Headlines  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep