HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 FE certificat de TENAA

Samsung Galaxy S23 FE certificat de TENAA

Samsung Galaxy S23 FE

Nu mai este un secret că inginerii companiei coreene pregătesc de zor modelul Samsung Galaxy S23 FE. Un telefon care pare foarte aproape de momentul apariției sale oficiale. Și care tocmai a fost certificat la TENAA, unde a lăsat în urmă câteva specificații tehnice. Astfel se confirmă anumite informații care au circulat despre el.

Se pare că dispozitivul certificat a fost echipat cu un chipset Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Deși zvonurile spun că anumite unități vor fi utilate cu un Exynos 2200. Unitatea trimisă spre certificare a avut o memorie RAM de 8 GB. De altfel, singura opțiune pe care o va avea acest model.

Capacitatea internă de stocare a lui Samsung Galaxy S23 FE va putea fi de 128 GB sau de 256 GB. Telefonul va avea un sistem foto compus din trei camere pe partea din spate. Senzorul principal de 50 MP va fi ajutat de un ultrawide de 12 MP și de un telephoto de 8 MP (zoom optic 3x). Camera selfie va avea un senzor de 10 MP.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4400 mAh și se va încărca cu 25W. Sistemul de operare va fi un Android 13 cu interfața OneUI 5.1 peste el.

Ecranul dispozitivului, un panel AMOLED, va avea o diagonală de 6.4 inchi și o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19.5:9). Plus, probabil, o rată de refresh de 120 Hz.

Cititorul de amprentă digitală de pe Samsung Galaxy S23 FE va fi integrat sub display.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep