HomeMobileAndroidSurface Duo nu mai primeste actualizari de Android

Surface Duo nu mai primeste actualizari de Android

Un motiv pentru care nu mai cumpăr produse hardware de la Microsoft este acela că în mod aleator, suportul este retras. Am pățit-o cu Surface 2, am pățit-o cu Windows Mobile și cu Zune. Acum, utilizatorii primului model Surface Duo sunt în situația în care rămân fără actualizări pentru Android, la numai trei ani de la lansare.

Practic au avut doar două actualizări majore, aproape ca oricare brand din China care nu dă doi bani pe utilizatori. Bine, utilizatorii pot folosi în continuare tabletele cu actuala versiune Android, dar o vor face pe cont propriu, din punct de vedere al securității. Asta probabil că merge la nivel de utilizator individual, dar în zona de business este cu totul altceva – securitatea ar trebui să conteze și să fie motivul principal pentru care să se facă schimbările.

Și asta mă duce la motivul pentru care Microsoft alege să ofere doar două actualizări majore: încearcă să forțeze utilizatorii să treacă pe modelele noi, doar că acestea nu oferă suficiente motive de migrare.

Poate că în toamna asta lucrurile se vor schimba în bine, deși îmi e teamă că Microsoft va închide brusc și Surface Duo, dat fiind că aproape nimeni nu folosește acest gadget …

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep