HomeFeaturedFocusMotorola Edge 40 Neo a fost prezentat oficial

Motorola Edge 40 Neo a fost prezentat oficial

Motorola Edge 40 Neo

Cel mai nou membru al familiei Edge 40 a fost prezentat oficial. Motorola Edge 40 Neo duce mai departe atenția pentru design, eleganță și sustenabilitate pe care și predecesorul său a arătat-o. Avem aceeași colaborare cu Pantone pentru culori excepționale, avem acum parcă și mai multă atenție la elementele de design și avem un ambalaj realizat integral din materiale reciclabile (care nu conține deloc plastic) și o carcasă de protecție realizată din plante, biodegradabilă și asortată cu culoarea telefonului.

La interior dispozitivul mizează pe un chipset Dimensity 7030 de la MediaTek. Care aduce la bord și suportul pentru conectivitatea 5G. Memoria RAM urcă până la 12 GB, iar capacitatea internă de stocare ajunge la 256 GB. Nu există slot pentru card microSD, iar sistemul de operare este un Android 13. Compania promite trei upgrade-uri majore pentru acesta și trei ani de update-uri periodice de securitate.

Ecranul lui Motorola Edge 40 Neo este un mare plus în comparație cu generația anterioară. Avem un pOLED cu diagonală de 6.55 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), o rată de refresh de 144 Hz și suport pentru HDR10+. Pentru un plus de eleganță avem marginile laterale curbate, iar cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Camera foto frontală, echipată cu un senzor de 32 MP, este integrată într-un orificiu discret, poziÈ›ionat central. Pe partea din spate avem un sistem foto compus din două camere. Un senzor principal de 50 MP (f/1.8, wide, 1/1.5″, 1.0µm, multi-directional PDAF, OIS) este ajutat de un ultrawide de 13 MP.

În ceea ce privește autonomia, dispozitivul nostru mizează pe un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 68W.

Motorola Edge 40 Neo are un preț de vânzare recomandat pentru Europa de 399 euro. În România va putea fi găsit începând cu 18 septembrie. Va fi disponibil în trei variante de culoare de la Pantone: Black Beauty, Soothing Sea și Caneel Bay. Prețul recomandat către partenerii Motorola este de 1599 lei (12/256 GB).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep