HomeFeaturedFocus'0x82d60002' eroarea care anunta ca Microsoft blocheaza folosirea accesoriilor Xbox care nu...

‘0x82d60002’ eroarea care anunta ca Microsoft blocheaza folosirea accesoriilor Xbox care nu sunt certificate!

Începând cu 12 noiembrie utilizatorii de accesorii Xbox care nu sunt certificate vor da de eroarea '0x82d60002' și nu le vor mai putea folosi.
Începând cu 12 noiembrie utilizatorii de accesorii Xbox care nu sunt certificate vor da de eroarea ‘0x82d60002’ și nu le vor mai putea folosi.

Dacă sunteți în situația în care primiți un mesaj de eroare cu codul ‘0x82d60002’ atunci când conectați pe Xbox un accesoriu, am o veste proastă: începând cu 17 noiembrie Microsoft nu va mai permite folosirea acestor tipuri de gadget-uri, motivul fiind nevoia de certificare (care asigură o experiență plăcută).

E un pas important pe care Microsoft îl face în ideea că va oferi o experiență mai plăcută și completă, utilizatorilor de Xbox. În realitate e de fapt vorba despre bani: același dispozitiv va funcționa fără probleme dacă producătorul plătește licență către Microsoft sau nu va funcționa dacă acest lucru nu e făcut. În stilul Apple.

Bine, sunt și cazuri în care anumite accesorii sunt chiar prost făcute și nu merită să fie folosite, asta e partea a doua. Dar în principiu mesajul ‘0x82d60002’ vă spune că producătorul nu a plătit licență și că Microsoft nu îl mai recunoaște … asta chiar dacă cu câteva zile/săptămâni înainte a funcționat fără probleme.

Pentru moment nu există o soluție, alta decât să schimbați accesoriul cu unul care să fie certificat. Microsoft spune că dacă vă găsiți în situația în care primiți eroarea ‘0x82d60002’, să încercați să returnați produsul și să vă luați banii cu care să cumpărați un produs certificat – și de cele mai multe ori mai scump.

Astea fiind zise, perioada în care puteai să pui în voie accesorii peste Xbox s-a cam terminat și Microsoft s-a aliniat trendului: ori cumperi de la noi sau de la parteneri (mai scump) ori nu cumperi deloc.

Ca să știți.

via wc

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep