HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Flip5 Retro anunțat oficial

Samsung Galaxy Z Flip5 Retro anunțat oficial

Samsung Galaxy Z Flip5 Retro

Compania coreeană a anunțat oficial modelul Samsung Galaxy Z Flip5 Retro, o ediție specială ce omagiază una dintre cele mai iconice apariții din zona clamshell. Modelul Samsung E700 era un telefon în vogă cu 20 de ani în urmă, un dispozitiv reprezentativ pentru noul trend în materie de construcție de la acea vreme.

Acum, la peste două decenii distanță, un alt terminal de tip clamshell, de această dată unul modern, cu display pliabil, plătește tribut înaintașului său. Dacă la nivel de specificații telefonul este identic cu modelul standard de Galaxy Z Flip5, la nivel de design și interfață cele două apariții despărțite de 20 de ani seamănă destul de mult.

Samsung Galaxy Z Flip5 Retro vine în aceeași culoare albastru indigo consacrată de Samsung E700. La nivel de interfață avem câteva repere pixelate, pentru nostalgici. Mai mult, ecranul extern afișează ora și alte informații fix la fel ca modelul vechi. Pachetul comercial conține diverse obiecte promoționale asociate cu vechiul E700.

Noua ediție specială se va vinde inclusiv în Europa. Este produsă în serie limitată, așa că doritorii trebuie să stea atenți. Deocamdată nu avem alte detalii comerciale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep