HomeFeaturedFocusRealme GT5 Pro, specificații tehnice complete

Realme GT5 Pro, specificații tehnice complete

Realme GT5 Pro

Viitorul flagship al companiei desprinse din Oppo a trecut pentru certificare pe la TENAA (autoritatea de stat chineză pentru cerificări în domeniul telecomunicațiilor). Acolo, Realme GT5 Pro a lăsat la vedere câteva detalii tehnice. De fapt, aproape toată configurația sa. Nu prea mai este loc de secrete pentru momentul anunțului oficial.

Dispozitivul va avea un nucleu hardware construit în jurul proaspăt lansatului Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Pentru memoria RAM vor exista opțiuni de 8 GB, 12 GB sau chiar 16 GB. Iar pentru capacitatea internă de stocare vom avea opțiuni de 128 GB, 256 GB, 512 GB și chiar 1 TB. Va fi interesant de urmărit cum se vor combina acestea. Nu va exista slot pentru card microSD.

Din punct de vedere fizic, Realme GT5 Pro va fi construit în jurul unui display AMOLED cu diagonală de 6.78 inchi. Un panel cu rezoluție 2780 x 1264 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Acesta va integra sub el cititorul de amprentă digitală. Pare să aibă marginile laterale curbate, pentru un aspect mai elegant.

Camera foto selfie va avea un senzor de 32 MP. Pe spate se va găsi un sistem de trei camere foto. Senzorul principal va fi un Sony IMX966 de 50 MP. Va fi ajutat de un telephoto de 50 MP (zoom optic 2.7x) și de un ultrawide de 8 MP.

Realme GT5 Pro va rula un Android 14 și va fi ținut în viață de un acumulator cu capacitatea de 5260 mAh.

Nu știm când va fi prezentat acest flagship, dar prea mult nu ar trebui să mai întârzie.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep