HomeEvenimenteApple prezinta noile sisteme Mac intr-un eveniment ˝Scary Fast˝, pe 31 octombrie

Apple prezinta noile sisteme Mac intr-un eveniment ˝Scary Fast˝, pe 31 octombrie

Apple a anunțat evenimentul ˝Scary Fast˝ pe 31 octombrie, unde va prezenta noua serie de sisteme Mac.
Apple a anunțat evenimentul ˝Scary Fast˝ pe 31 octombrie, unde va prezenta noua serie de sisteme Mac.

Înainte de prezentarea de azi a Qualcomm, Apple s-a grăbit să anunțe evenimentul ˝Scary Fast˝, a doua lansare din toamna lui 2023, unde cel mai probabil o să aflăm detalii despre noile sisteme Mac.

Evenimentul ˝Scary Fast˝ va fi unul exclusiv online, ce va începe la ora 02:00 a României, pe 31 octombrie (pe 30 octombrie, ora 17:00 PT) și va putea fi urmărit de toată lumea. Este un eveniment care nu are și o componentă cu prezență fizică, o posibilă justificare putând fi faptul că scăpările de pe net cu benchmark-urile asociate noilor procesoare Qualcomm ne spun că sistemele M1/M2 vor avea o concurență puternică.

Zvonurile spun că e posibil ca Apple să prezinte o nouă serie iMac de 24 inci și noile generații pentru MacBook Pro, cu variantele de 13, 14 și 16 inci, fără un nou candidat în zona MacBook Air – acestea au fost prezentate la începutul anului, o nouă lansare ar fi prematură.

E posibil să aflăm detalii despre noile cipuri M3, realizate în tehnologie de 3nm, dar acestea nu se vor găsi în niciunul dintre MacBook-urile prezentate.

Însă în cazul Apple, e posibil orice, așa că ar trebui să luăm zvonurile astea cu sare și piper și să așteptăm lansarea, dacă nu cumva vor veni ceva leak-uri până atunci.

Ca de obicei, dacă vreți să urmăriți lansarea, puteți face asta accesând direct site-ul Apple, sau din Apple TV, cu toate că ora 02:00 e puțin prea înaintată pentru România.

Sau și mai bine, reveniți pe site pe 31 octombrie ca să aflați pe scurt ce și cum.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep