HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Xiaomi 14 Pro

FOTO: cum arată Xiaomi 14 Pro

Xiaomi 14 Pro

O fotografie generată pe calculator cu Xiaomi 14 Pro a fost publicată în online și a făcut rapid turul publicațiilor de specialitate. Sunt vizibile câteva schimbări la nivel de design. Dar înainte de a le trece rapid în revistă, trebuie precizat că fotografia pare să fie demnă de toată încrederea. Vine dintr-o sursă cu un istoric foarte bun, @OnLeaks, așa că s-ar putea să fie corectă.

Ca o scurtă paranteză, nu mai departe de ieri am aflat că cele două telefoane din noua generație vor fi lansate pe 27 octombrie. Informația circulă deocamdată la nivel de zvon.

Pe partea din spate a telefonului se vede cea mai puternică schimbare de ordin fizic. Mai exact, la nivelul modulului foto. Acolo unde vedem tot o formă rectangulară, chiar pătrată, dar în interiorul căreia sunt vizibile foarte clar nu mai puțin de patru camere foto. Ar fi un pas în față pentru Xiaomi 14 Pro.

Nu este foarte clar dacă acest modul foto va fi moștenit și de varianta standard sau va rămâne exclusiv al versiunii Pro. Aș fi tentat să cred că doar varianta Pro va avea patru camere foto pe spate. Fotografiile ne arată destul de clar și marginea laterală plată, specifică iPhone-urilor, care pare să fie îmbrățișată de tot mai mulți producători.

La nivel de informații neoficiale care circulă despre telefon, se pare că noua apariție va avea un display mai mic, cu diagonală de 6.6 inchi (în comparație cu 6.73 inchi).

Xiaomi 14 va avea o grosime de 8.7 inchi (13.1 în zona modulului foto). Alte detalii despre telefon nu se cunosc pentru moment. Dar se pare că nu mai este chiar atât de mult de așteptat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep