HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S24 Ultra a trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy S24 Ultra a trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy S24 Ultra

O unitate de Samsung Galaxy S24 Ultra a fost testată în Geekbench. Este vorba despre modelul echipat cu viitorul chipset de top de la Qualcomm. Și anume Snapdragon 8 Gen 3, probabil într-o versiune cu un ușor overclocking, livrată exclusiv celor de la Samsung.

Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB. O ușoară urmă de dezamăgire aici, mă așteptam ca aceasta să înceapă de la 12 GB, cel puțin în cazul modelului Ultra. Sistemul de operare rulat a fost un Android 14, cel mai probabil cu interfața OneUI 6.1 peste el. Cam acestea sunt detaliile care s-au desprins din testarea Geekbench.

În ceea ce privește scorul obținut în aplicația benchmark de către Samsung Galaxy S24 Ultra, captura de ecran alăturată cred că este grăitoare.

Noul chipset este împărțit într-o arhitectură 1+3+2+2. Nucleul de top este tactat la o frecvență de 3.30 GHz. Puțin sub cel al generației anterioare. Dar restul nucleelor au frecvențe de tact mai mari. Următoarele trei nuclee rulează la 3.15 GHz. Urmează două la 2.96 GHz și ultimele două la 2.27 GHz.

Au tot circulat zvonuri care au spus că deși va trece din nou la diversificarea chipset-urilor în funcție de zona geografică, cu modelul de top de la Qualcomm și cu alternativa proprietară Exynos 2400. Dar se pare că Samsung Galaxy S24 Ultra se va bucura în exclusivitate de modelul Snapdragon 8 Gen 3. Vom vedea dacă se adeveresc aceste informații în luna ianuarie a anului viitor, atunci când compania coreeană își va prezenta oficial noua generație de telefoane high-end.

via GSM Arena      

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep