HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+ în fotografii CAD

FOTO: Samsung Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+ în fotografii CAD

Samsung Galaxy S24 Ultra

Aceeași sursă care a prezentat opiniei publice primele proiecții CAD cu Galaxy S24, a publicat materiale similare și pentru Samsung Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+. Este vorba despre celebrul cont @onLeaks, care a colaborat cu Smartprix, respectiv GizNext. Istoricul acestor colaborări este unul foarte bun, așa că putem lua informațiile prezentate drept reale. Se pare că părțile implicate s-au bazat și pe informațiile furnizate de producătorii de huse de protecție atunci când au generat fotografiile din materialul de față.

Modelul Plus vine și el cu acele margini laterale plate despre care s-a tot vorbit în ultima vreme. Care aduc noua generație de flagship-uri Samsung mai aproape ca și design de telefoanele celor de la Apple. Aici putem spune că va fi marea schimbare a noii generații. Pozele de mai jos cred că vorbesc de la sine.

Colțurile vor fi ceva mai rotunjite decât la generația anterioară.

În ceea ce-l privește pe Samsung Galaxy S24 Ultra, aici nu avem mari modificări la nivel de design. Cei care vor cu orice preț și o cameră periscop (și se presupune că o și folosesc), vor avea același design ca la ultimele două generații. Ultra-ul pare că a uitat să mai schimbe ceva la exterior.

Totuși, sursa acestor fotografii ne spune că vom avea un ecran cu marginile laterale mai puțin curbate decât la generația anterioară. S-au subțiat puțin și marginile ecranului, mai ales cea inferioară, care la generațiile anterioare era vizibil mai proeminentă. Acum ele vor fi distribuite uniform.

În rest, alte detalii de ordin vizual pentru Galaxy S24+ și Samsung Galaxy S24 Ultra nu se disting din aceste fotografii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep