HomeFeaturedFocusHonor Play 50 Plus a fost prezentat oficial

Honor Play 50 Plus a fost prezentat oficial

Honor Play 50 Plus

Compania chineză desprinsă din Huawei a prezentat oficial un nou mid-range. Este vorba despre modelul Honor Play 50 Plus, care își face debutul, așa cum era de așteptat, pe piața din China. Nu este foarte clar dacă este destinat și pieței globale. Dar mă aștept să poată fi accesat de către doritori și din afara Chinei. Că vor fi canale oficiale sau ceva mai cenușii, rămâne de văzut.

Dispozitivul se bazează pe un Dimensity 6020 de la MediaTek. Asta înseamnă că va oferi suport pentru rețelele 5G. Memoria RAM are două opțiuni, de 8 GB sau de 12 GB. În ambele situații capacitatea internă de stocare va fi de 256 GB. Nu există slot pentru card microSD, așa că utilizatorul se va descurca cu ceea ce are la dispoziție.

Sistemul de operare rulat este un Android 13 cu MagicOS 7.2 peste el.

Ecranul lui Honor Play 50 Plus aeste un LCD TFT cu diagonală de 6.8 inchi. Are o rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli) și o rată de refresh de 90 Hz. În partea de sus are un  orificiu central pentru o cameră foto selfie echipată cu un senzor cu rezoluție de doar 8 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe spate avem un sistem dual-camera. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de unul pentru detalii de adâncime cu rezoluție de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 35W.

Honor Play 50 Plus pare să fie destinat utilizatorilor care consumă mult conținut multimedia. Ecran mare și decent, cu o baterie pe măsură. Avem la bord și un jack audio de 3.5 mm.

Telefonul este deja disponibil în China. Varianta cu 12 GB de memorie RAM are un preț de aproximativ 195 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep