HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Google Pixel 8a

FOTO: cum arată Google Pixel 8a

Google Pixel 8a

Din moment ce Google a lansat oficial noua generație de flagship-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro, atenția fanilor începe să se îndrepte înspre următoatea apariție. Google Pixel 8a, versiunea mid-range, pare să bată la ușă. Se pare că este așteptată să fie prezentată cam într-o lună, două, de zile. Alte surse spun că la începutul lui 2024. Oricum ar fi, nu ar trebui să surprindă că încep să iasă la iveală tot felul de detalii despre telefon. Avem parte acum de primele fotografii generate pe calculator cu viitorul smartphone al americanilor.

Imaginile sunt propuse publicului de o sursă cu un istoric extrem de bun (@onLeaks x SmartPrix), așa că sunt șanse mari să fie corecte.

Nu cred că surprinde pe cineva faptul că Google Pixel 8a arată aproape la fel cu vârfurile de gamă proaspăt lansate de Google. Avem aceleași colțuri ceva mai rotunjite ale ecranului și același modul foto marcă înregistrată Google pe partea din spate, cu două camere. Plus un orificiu poziționat central pentru camera selfie.

Sunt date dimensiunile de 152.1 x 72.6 x 8.9 mm pentru telefon și se spune că ecranul lui va fi undeva în jurul diagonalei de 6.1 inchi.

La interior vom avea o versiune underclock de Tensor G3. Memoria RAM va fi de 8 GB, iar sistemul de operare rulat va fi un Android 14 încă din cutie.

Alte detalii despre Google Pixel 8a nu se cunosc pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep