HomeCloud & MobilityMicrosoft renunta sa impuna o schimbare dura legata de capacitatea de stocare...

Microsoft renunta sa impuna o schimbare dura legata de capacitatea de stocare in OneDrive

O schimbare pe care Microsoft a planificat-o pentru 16 octombrie a fost anulată din cauza opoziției utilizatorilor. Pozele din OneDrive sunt acum în siguranță!
O schimbare pe care Microsoft a planificat-o pentru 16 octombrie a fost anulată din cauza opoziției utilizatorilor. Pozele din OneDrive sunt acum în siguranță!

Microsoft avea de gând să impună noi limite legate de capacitatea de stocare în OneDrive, pe varianta gratuită, în așa fel încât pozele deja salvate în OneDrive Gallery și regăsite de mai multe ori, să fie considerate ca spațiu ocupat. Chestia asta ar fi dus ca în unele cazuri să nu se mai poată primit mailuri sau salva documente, pentru că spațiul din OneDrive era deja ocupat.

Inițial Microsoft a propus o perioadă de un an în care utilizatorii afectați să găsească o soluție – fie să șteargă din poze, fie să migreze către un abonament plătit care ar aduce mai mult spațiu de stocare, numai că soluția nu a fost pe placul utilizatorilor. Mai mult, o schimbare similară, apărută în luna februarie, prin care documentele din email-urile din Outlook au fost și ele socotite ca spațiu ocupat în OneDrive, se pare că a dus la migrarea utilizatorilor spre Gmail din cauza faptului că nu se mai puteau trimite/primi email-uri.

Așa că de data asta Microsoft s-a gândit mai bine și pentru moment a renunțat la ideea de a forța utilizatorii să treacă pe un abonament plătit. Așa că dacă folosiți un OneDrive cu limita de 5GB și aveați deja poze salvate în Gallery, care depășeau capacitatea, puteți sta liniștiți.

Pentru moment. Că nu se știe ce urmează.

via gz

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep