HomeMobileAndroidOnePlus lanseaza primul sau pliabil pe nume Open

OnePlus lanseaza primul sau pliabil pe nume Open

Primul smartphone pliabil OnePlus va fi lansat pe 19 octombrie în Mumbai și se va numi OnePlus Open.
Primul smartphone pliabil OnePlus va fi lansat pe 19 octombrie în Mumbai și se va numi OnePlus Open.

OnePlus ne-a anunțat că pe 19 octombrie va lansa în Mumbai primul său smartphone pliabil denumit simplu: Open. În ideea că nu vorbim doar de un telefon care se … deschide ci și de un nou pas în evoluția OneOplus, în care va explora noi oportunități. Mai exact … „Open for Everything”, indiferent ce o să însemne asta.

„OnePlus Open este smartphone-ul de vis pregătit să rupă compromisul dintre tehnologia de display, performanța imaginii și greutatea, compromise care a devenit status quo-ul pentru dispozitivele pliabile existente”, a declarat Kinder Liu, președinte și COO al OnePlus. „Moștenind experiența rapidă și fluidă caracteristică OnePlus, împreună cu designul său elegant, ușor și subțire, alături de cuta imperceptibilă a ecranului, performanțe de imagine fără precedent, software eficient și calitate premium, OnePlus Open va redefini conceptul de smartphone-uri pliabile, oferind experiențe extraordinare care stabilesc standardele viitoare pentru acest segment de produse.”

Văd că e pornită și o campanie de promovare în care cei interesați pot să intre într-un concurs ce le-ar putea aduce un pliabil OnePlus Open. Și poate mai interesant, pentru o sumă modică de 99EUR puteți să dați comandă pentru Open și veți primi un discount de 250 EUR pentru acest smartphone și în plus să primiți gratuit un set de căști OnePlus Buds Pro 2 (care ar valora 179 EUR).

În mod normal aș fi spus că OnePlus Open ar putea să fie o chestie mișto, dar ținând cont de evoluția din ultimul timp a produselor OnePlus, mă abțin. Și cred că doar fanii adevărați se vor arunca să dea banii pentru precomandă.

Mai multe o să pot spune după ce apuc să văd și eu acest pliabil.

via OnePlus

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep