HomeFeaturedFocusNokia XR21 Limited Edition marcheaza debutul producției în Europa

Nokia XR21 Limited Edition marcheaza debutul producției în Europa

Nokia XR21 Limited Edition

Cei de la HMD Global s-au ținut de promisiune și au dat drumul producției de telefoane Nokia în Europa. Mai exact în Ungaria. O investiție a companiei finlandeze care ar fi putut fi făcută și în România. Dar anumite bariere birocratice au înclinat balanța în favoarea Ungariei. Contează mai puțin acum. Important este că a debutat producția în Europa, iar primele telefoane care au părăsit linia de asamblare au fost Nokia XR21 Limited Edition. O ediție specială care marchează tocmai acest debut important pentru companie. Și, aș spune eu, chiar și pentru viitorii posesori de telefoane Nokia.

Este o serie limitată la doar 50 de unități. Din care doar 30 vor fi puse în vânzare. Toate vor avea o culoare specială, Frosted Platinium. Și numărul unic gravat pe spate. Evident, și cutia va fi una specială, deși nu au fost detaliate particularitățile ei.

Dincolo de aceste caracteristici, Nokia XR21 Limited Edition vine cu aceleași caracteristici ca și modelul standard. Inclusiv certificarea IP69K și standardul MIL STD-810H.

Telefonul are un display IPS LCD cu diagonală de 6.49 inchi, rezoluție fullHD+, rată de refresh de 120 Hz și protecție asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus. La interior avem un Snapdragon 695, memoria RAM este de 6 GB, capacitatea internă de stocare de 128 GB, iar acumulatorul de 4800 mAh (33W).

Camera selfie are un senzor de 16 MP, iar sistemul dual-camera de pe spate are un senzor principal de 64 MP și unul ultrawide de 8 MP.

Din păcate sistemul de operare este doar Android 12.

Nokia XR21 Limited Edition are un preț de vânzare de 699 euro. Este pus în vânzare în piețele mari din Europa.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep