HomeFeaturedFocusOnePlus Open a fost prezentat oficial

OnePlus Open a fost prezentat oficial

Ieri am văzut lansarea noului pliabil Oppo Find N3 și am spus că s-a promis o disponibilitate globală pentru acest telefon. Acum lucrurile sunt mult mai clare. Îl vom vedea la nivel global sub numele de OnePlus Open. Primul foldable sub brandul OnePlus preia hardware-ul excelent propus de modelul Oppo și îl va face disponibil la nivel global. Și s-ar putea să asistăm la nașterea unui trend ce se va generaliza. Cu telefoane Oppo pentru China și Asia și OnePlus pentru Europa și America de Nord. Pentru că altfel nu prea va avea sens să le vedem împreună pe unele piețe.

Dată fiind legătura de rudenie evidențiată mai sus, nu prea sunt prea multe chestii de spus despre noul dispozitiv al celor de la OnePlus. Asta pentru că practic cele două telefoane sunt identice. Avem același ecran exterior de 6.31 inchi, cu rezoluție de 2484 x 1116 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și luminozitate de top este de 2800 niți. Și același ecran interior pliabil cu diagonală de 7.82 inchi, rezoluție de 2440 x 2268 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și aceeași luminozitate de top.

Și nucleul hardware al lui OnePlus Open este același. Cu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 512 GB. La fel și acumulatorul de 4805 mAh, care se încarcă cu 67W.

Evident, au fost preluate și toate cele 5 camere foto, optimizate în colaborare cu Hasselblad. Chiar și fizic cele două telefoane arată identic, inclusiv în zona modulului foto.

Telefonul vine în două variante de culoare: Voyager Black, cu un spate din piele ecologică și Emerald Dusk, cu o sticlă verde mată pe spate.

OnePlus Open este deja disponibil pentru precomandă în Europa, la un preț de 1799 euro. Livrările încep după 26 octombrie. Cei care îl precomandă primesc cadou o pereche de OnePlus Buds 2 Pro.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep