HomeFeaturedFocusOppo Find N3 anunțat oficial, va fi disponibil global

Oppo Find N3 anunțat oficial, va fi disponibil global

Oppo Find N3

Compania chineză a prezentat oficial noul său pliabil de tip fold. Oppo Find N3 va avea parte de o disponibilitate glonbală, au ținut oficialii companiei să asigure publicul. Asta pare să fie vestea cea mai bună a evenimentului. Dincolo de acest fapt, era de așteptat să avem specificații tehnice de top. Avem și colaborarea cu Hasselblad pe zona de fotografie. Cu alte cuvinte, cel puțin în teorie avem un rival pe măsură pentru Galaxy Z Fold5.

Noul dispozitiv are un display extern de 6.31 inchi, cu rezoluție de 2484 x 1116 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Luminozitatea de top este de 2800 niți. La interior avem un ecran pliabil cu diagonală de 7.82 inchi, rezoluție de 2440 x 2268 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și aceeași luminozitate de top. Ambele ecrane au câte un orificiu pentru câte o cameră selfie. La interior avem un senzor de 20 MP, la exterior unul de 32 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Sistemul foto de pe spatele lui Oppo Find N3, care poartă și semnătura Hasselblad, are trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 48 MP (noul Sony LYTIA-T808 “pixel stacked”, 1/1.43″). Al doilea senzor, cel ultrawide, are o rezoluție tot de 48 MP. În fine, cel de-al treilea senzor, cu rezoluție de 64 MP, este un telephoto, capabil de zoom optic 3x.

La interior avem un nucleu hardware de top, cam ceea ce este mai bun la acest moment pe piață. Chipset-ul este un Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, memoria RAM este de 16 GB (nu este foarte clar dacă vor exista și versiuni mai accesibile), iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 4805 mAh și se poate încărca cu până la 67W.

Oppo Find N3 vine în variante de culoare Black și Red, cu spatele din piele vegană sau Green și Gold cu spatele din sticlă cu finisaj mat.

Prețul dispozitivului (se pare că valabil pentru piața din China) este de 1650 euro. Mâine încep precomenzile. Rămâne de văzut când va ajunge în Europa și la ce preț.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep