HomeMobileAndroidOPPO are magazin online in Romania

OPPO are magazin online in Romania

OPPO a anunțat că a dat drumul site-ului oppostore.ro unde vinde direct produsele și oferă reduceri semnificative!
OPPO a anunțat că a dat drumul site-ului oppostore.ro unde vinde direct produsele și oferă reduceri semnificative!

OPPO ne-a anunțat că a dat drumul la site-ul www.oppostore.ro de unde se pot cumpăra direct produse și beneficia de reduceri. Iar la fel ca Huawei, sistemul oferă posibilitatea de a acumula puncte bonus ce ulterior să fie convertite în avantaje.

“România este o piață foarte importantă pentru OPPO, iar strategia noastra de dezvoltare pe termen lung include, pe lângă extinderea portofoliului de produse, și extinderea punctelor de interacțiune cu consumatorii. Astfel, deschiderea magazinului propriu, ce aduce o serie de beneficii atractive pentru consumatori, este un pas natural în dezvoltarea brandului la nivel local. Până la finalul lunii, clienții magazinului nostru online beneficiază de reduceri de până la 90% la produsele disponibile, în limita stocului existent”, a declarat Yang Shaohua, General Manager OPPO în România.

Cu ocazia lansării există niște promoții interesante unde pe anumite produse se poate obține un discount de până la 90% – aici intră produse precum încărcătoare, huse, accesorii pentru ceasuri inteligente. Mai sunt reduceri de 30% pentru diverse modele de căști, precum si discount-uri  pentru telefoane din seria Reno10.

Și tot acum, cei care achiziționează un smartphone din magazinul online al brandului beneficiază de garanție extinsă la 3 ani, iar pentru modelele Reno10, Reno10 Pro și Find N2, consumatorii primesc extra garanție pentru ecran, pentru o perioadă de 6 luni de la achiziție. Toate comenzile cu valoare de peste 299 lei beneficiază de livrare gratuită.

Toate astea se găsesc pe www.oppostore.ro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep