HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A15 vine în Europa în versiuni 4G și 5G

Samsung Galaxy A15 vine în Europa în versiuni 4G și 5G

Samsung Galaxy A15

Avem aici două informații importante legate de viitorul entry-level Samsung Galaxy A15. Știam deja că telefonul va veni în două versiuni de conectivitate, una 4G și una 5G. Este de așteptat ca între ele să fie ceva diferențe și dincolo de chipset. Acum aflăm că ambele versiuni vor avea parte de disponibilitate comercială pe piețele din Europa.

Modelul 4G a trecut în urmă cu ceva timp prin Geekbench. A fost echipat cu un chipset Helio G99 de la MediaTek. Unitatea testată a avut o memorie RAM de 4 GB. Sistemul de operare rulat a fost un Android 14. Alte informații vorbesc despre un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se va putea încărca cu până la 15W.

Printre trăsăturile pe care cele două variante de Samsung Galaxy A15 se presupune că le-ar avea în comun se numără și ecranul IPS LCD cu diagonală de 6.4 inchi. Un panel cu rezoluție încă necunoscută, dar cu rată de refresh de 90 Hz.

Tot aici s-ar găsi și senzorul principal al sistemului foto de pe spate, cu rezoluție de 50 MP. Dar și camera selfie echipată cu un senzor de 13 MP. Fotografiile generate pe calculator ne arată un notch pentru această cameră. Și faptul că sistemul de pe spate va avea trei camere. Sau că muchiile telefonului sunt plate.

Este de așteptat ca Samsung Galaxy A15 să își facă apariția oficială în luna ianuarie a anului viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep