HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru Oppo Reno10

RECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru Oppo Reno10

huse de protecție pentru Oppo Reno10

Am avut la teste un Reno10 5G de la Oppo, pentru care aveți un review complet pe site. Un telefon care, spre deosebire de alte terminale mid-range ale producătorilor chinezi, nu pare să aibă în pachetul standard și o husă de protecție. Bine că cel puțin avem încărcătorul. Așa că am căutat niște huse de protecție pentru Oppo Reno10 la partenerii noștri de la MobileDirect. De la care am primit câteva propuneri interesante de astfel de accesorii.

Prima pe listă a fost o husă Gel TPU Honeycomb Shock-proof White CUBZ. O husă transparentă, cu un pattern de fagure.

Muchiile laterale și mai ales colțurile telefonului sunt protejate cu ajutorul unor nervuri suplimentare de cauciuc negru.

Pentru cei care preferă ceva mai vesel ca și paletă de culori, la pachet și cu diverse mini citate motivaționale, recomandarea este o husă Gel TPU Ultra Thin Never Stop Dreaming CUBZ. În oferta magazinului MobileDirect avețiu mult mai multe opțiuni de astfel de vorbe de duh.

A urmat o husă într-o culoare ceva mai vie, care vine și cu o curelușă atașată pentru o priză mai bună. Mai exact, o husă Liquid Silicone with Strap Green CUBZ.

Pe lângă cureaua care asigură un back-up în caz de accident nefericit, avem și o muchie îngroșată care protejează suplimentar ecranul.

Am lăsat la urmă preferata mea. O husă Gel TPU Drop-proof Rugged Green CUBZ. Îmi place și culoare, și textura de pe spate, dar și faptul că la interior are un material moale care asigură o protecție sporită.

Și această husă protejează display-ul telefonului, prin marginea îngroșată suplimentar.

Desigur, în oferta celor de la MobileDirect veți găsi mai multe opțiuni de huse de protecție pentru Oppo Reno10.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep