HomeMobileAndroidUtilizatorii de Pixel au probleme mari cu trecerea la Android 14

Utilizatorii de Pixel au probleme mari cu trecerea la Android 14

În ultimele zile am citit mai multe informații legate de problemele pe care utilizatorii de smartphone-uril Pixel le au odată cu trecerea la ˝minunatul˝ Android 14. Mă refer la cel mai proaspăt bug de Android 14 care blochează accesul la fișierele stocate local, după upgrade la Android 14, pe acele sisteme care foloseau mai multe conturi – iar asta blochează și posibilitatea de actualizare.

Iar alții spun că telefoanele încep să se reseteze aleator și nu mai pot porni, probabil din același motiv (detalii aici și aici).

Ce e mai urât în toată povestea asta este că Google nu a tratat cum trebuie evenimentele și a desconsiderat nivelul problemelor, în ciuda faptului că mereu a spus că utilizatorii Pixeli sunt cei care vor avea cea mai bună experiență pe Android (Premium). Abia ieri au ajuns la concluzia că problema e răspândită și au început să se uite care e cauza și cum să o repare.

După cum am zis deja, e posibil ca doar cei care foloseau pe Android mai multe profile de utilizator: guest, restricted sau child să fie în situația în care au probleme, iar sfatul a fost: ˝înainte de upgrade la Android 14, dezactivați toate aceste profile/conturi˝.

Și mai aiurea este că soluția propusă automat de telefon, în cazul acestei probleme este un factory reset, chestie care duce la pierderea completă a datelor.

Singura parte bună: Google lucrează să repare problema și se pare că există deja o actualizare în Play Store care rezolvă accesul.

Mă gândesc că vreți să știți asta!

via tr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep