HomeFeaturedFocusFOTO: dummie-uri pentru seria Galaxy S24

FOTO: dummie-uri pentru seria Galaxy S24

Galaxy S24

Despre viitoarea serie de top a companiei coreene au tot circulat informații în ultima perioadă. Se cam știu schimbările pe care acestea le vor aduce la nivel fizic. Iar acum primim un soi de confirmare a acestor informații, printr-o fotografie a dummie-urilor acestor telefoane. Sunt modele fizice fidele, oferite către producătorii terți de huse de protecție și alte accesorii, pentru ca aceștia să își poată dezvolta produsele din timp.

Poza a fost publicată de Sonny Dickson pe contul său de Twitter/X. Sursa a mai oferit în trecut informații importante pentru piața de smartphone, care de cele mai multe ori s-au dovedit a fi corecte.

Prea multe noutăți nu avem. Sunt vizibile muchiile laterale mult mai plate pentru Galaxy S24 și S24+. Fiecare dintre ele cu câte trei camere foto pe spate. Camere foto evidențiate separat pe suprafața spate a telefoanelor. Modelul Ultra va fi și el mult mai plat, se pare. Dar deocamdată nu avem o confirmare clară a acestui lucru. Vom vedea în momentul apariției dacă așa va fi.

Din poză pare și el să fie ceva mai pătrățos. Se văd și cele cinci cercuri ale sistemului foto de pe spate. Acolo sunt așteptate cele mai mari upgrade-uri, cel puțin pentru modelul de top.

Seria Galaxy S24 va fi prezentată în luna ianuarie a anului viitor, în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep